Skive akvariemesse 2009.

Her en lille artikel omkring Skives akvariemesse den 7-8 November 2009.
Det hele startede torsdag d. 5 november hvor jeg skulle låne mine forældres bil.
Efter arbejde begav jeg mig mod Langeland for at hente bilen og de scalare som blandt andet skulle gå i udstillingsakvariet.
Da jeg havde hentet bilen på Langeland gik turen ind for at hente Allan Kristensen ( Chico4000 ) i Roskilde. Vi skulle have en masse forskelligt udstyr med til Skive og bilen blev godt tæt pakket.
Klokken 22 begav vi os tilbage mod Odense med bilen fyldt af akvarier og andre underlige akvarie-relateret ting.
Omkring midnat nåede vi til Odense og var godt trætte.


Fredag d. 6 november
Klokken 7 ringede vækkeuret og så var det op og i gang med at pakke fisk, Allan tog turen til Kerteminde hvor vi skulle have Guppy guruen Villads med. En mand som virkelig forstår at holde humøret højt og sætte godt gang i stemningen J
Jeg havde så glemt at vi skulle have printet foldere til standen, så kl. 11 da det hele var pakket med alt for meget udstyr måtte vi ind til byen og have printet 100 flyers ud til messen.
Tiden gik stærkt og inden vi havde set os omkring var klokken 13 og vi var på vej mod Skive, dog lige med en lille omvej i tankerne.
Da Viborg nemlig ligger på vejen, i hvert fald når man tænker på man kommer fra Fyn.
Gunnar fra Bonnie i Viborg ville nemlig gerne sponsorere lidt forskelligt til et lille nano saltvandsakvarie som vi ville sætte op.
Inden vi havde set os omkring havde vi 5 Liter saltvand, 2 rejer og levende sten med i bilen + lidt andet ;-)
Omkring kl. 16 ankom vi til Skive også stod den på arbejde, vi gik straks i gang med at  opsætte vores 2 akvarier og det lille AquaCube som skulle være vores Saltvands nano akvarie.

Klokken 20 stod den på aftensmad nede på den lokale Chicken Burger restaurant, og det var noget vi trængte meget til. Inden vi havde set os omkring havde vi omrokeret hele restauranten, slået alle borde sammen så der var i hvert fald ikke plads til flere kunder i den butik! J


Efter vi havde spist var det hurtigt tilbage for at vi alle kunne sætte det sidste op til lørdag morgen.
Og klokken gik og jeg tror den nåede at blive 2 om natten før vi var færdige, kan ikke helt huske det, da jeg stoppede med at kigge på klokken.
 

Lørdag d. 7 november
Så kom dagen hvor vi alle skulle vise hvad vi havde opstillet, nogen stande var ikke helt færdig. Men flertallet var rigtig godt med

Her Poecilia som har stillet deres flotte udstillingstand op på messen, de gav god information omkring Poecilia Scandinavia som er en specialforening med interesse inde for vildformer af ungeføder og natur bevaring herinden for.

 

Lige efter Poecilia Scandinavia kom Bo Jeppesen som er en rigtig flink fyr. Han havde en masse opdrættet L-maller med og når man købte dem var der en lille vejledning med.

 

Skive Akvarieforening havde herefter opstillet deres foreningsakvarie, som må siges at det kun bliver flottere og flottere for hvert år der går.

 

 

Overfor Skive Akvarieforenings akvarium stod Kim Mathiasen, Christian, Anita og Morten Lyngsaa
De havde til sammen Danmarks største udvalg af pansermaller med. Ikke engang de største butikker i DK kunne have så mange med.
Jeg har aldrig set så mange specielle arter på nogen messe, udstilling eller marked før. Det var virkelig et flot udvalg.

 

 

 

Nede i hjørnet stod en af vores nye sponsorer, nemlig Rejeshoppen.dk – de havde et kæmpe udvalg af rejer, snegle, krebs, krabber og jeg ved ikke hvad.
De specialiserer sig i alt der har med Nano og gøre.

 

 

De havde rigtig travlt hele weekenden, det kan også ses her på billedet.

 

 

Dansk Guppy Klub havde naturligvis også en stand og der var fyldt med guppyer i alle farve varianter.
De havde weekenden i forvejen hold DM i Guppy opdræt og det havde givet pote da foreningens medlemmer havde givet deres overskydende guppyer væk som tilskud til foreningen. Som så blev solgt på messen.

 

 

 

Efter Dansk Guppy Klub kom AkvariePlanter.dk, hvor Martin, Jon, Kristoffer og Jens stod og viste hvordan man skulle holde akvarier med en masse planter i.
Deres utrolig smukke aquascaping akvarier tiltrak også en del mennesker

 

 

 

 

 

Mallehuler.dk havde også en stand og de havde det største antal af forskellige mallehuler.

 

 

 

Allan Feldt havde også en lille stand hvor han havde en masse store og små fisk med.

 

 

 

Som noget nyt var der en stand i år med sparepærer og lidt information om hvad man kunne gøre for at spare på strømmen når man havde akvarier.

 

 

 

På den anden side stod Skandinavisk Killi Selskab med deres smukke mahogni reol fyldt med smukke killi’er. 

 

 

 

Der var også udstillet lidt fra de afrikanske søer nemlig Malawi cichlider som med deres flotte farver også fik folk over og kigge.

 

 

Lige når man kom ind af døren til venstre havde Akvanet.dk gemt sig. Men rigtig mange spændende produkter.

 

 


Karen fra Skive Akvarieforening havde stillet en rigtig flot kantine op med mulighed for kaffe, kage og meget andet. Man kunne se at folk rigtig hyggede og snakkede akvaristik.

 

 

Flyvefisk eller John Jensen havde stillet lidt op lørdag med en masse labyrint fisk.

 

 

Akvarieviden.dk havde også selv en stand, og den var vel besøgt. Vi havde stillet 2 akvarier op som var til udstillingsbrug
Det var blandt andet vores lille saltvands nano akvarium som faktisk var det eneste saltvands akvarium på hele udstillingen?

 

 

 

 

Udover det havde vi prøvet at lave et Sydamerikansk sortvands biotop med klyner, Red Moore rødder, Pilerødder og egeblade.
Her i blandt gik der 19 pæne store Brochis splendens, 60 Hemmigrammus – Rødnæser og 6 flotte Pterophyllum scalare fra Rio Manacapuru også kaldt rødrygget scalare.
Desværre klarede de 2 ikke turen igennem og var under weekenden meget ilde tilredt.

 

 

 

Dagen igennem var der rigtig mange mennesker som kom og så arrangementet. Og det kan vi alle kun takke for.

 

JFBConnect not enabled. Please enable.
Back to Top