Så er der igen gået 2 år. Randers akvarieforening holdt d. 1-2 April 2006 Akva-messe i Randers Fritidscenter. Messen var spækket med forskellige fordragsholdere og mange flotte stande. Det startede fredag d. 31 Marts. Erik Lind Larsen og undertegnede kørte fra Langeland kl. 9 mod Odense. I Odense skulle vi hente et starter sæt hos Fyns Akvariecentrum. Efter vi havde diskuteret lidt og fået det fine nye akvarie ud i bilen, kørte vi mod Århus. I Århus var vi lige inde ved Amund i PetWorld (Viby). Det endte med at jeg fik et par rigtig flotte Crenicichla regani (typisk nok) med inden vi kom ud af forretningen. Efter en god service og en rigtig god snak med Amund drog vi mod Randers.

Vi var i Randers ca. kl 15. Da vi ankom havde Malleforum.dk allerede stillet op. Lige som os fra Akvariesiden, var det også første gang at Malleforum.dk stillede en stand op på en messe. De stillede op med utroligt mange akvarier. Efter ca. 6 timer havde vi fået opstillet: Banner, Akvarier, delvist også vores 2 computere. Det eneste som manglede var den Internet forbindelse som skulle sikre os at vi kunne vise de besøgende Akvariesiden.dk. Da vi skulle sætte switchen op sidst på aftenen, fandt Ole Børste ud af at den var i stykker. ?Aaargh? skidt, hvad gør vi nu?! Jeg havde godt nok snakket med Michael (michy) først på dagen og lige sagt til ham at han ikke skulle ha nogen switch med. Nå Ole ville lørdag morgen hente en ny switch. Så måtte vi se. Lørdag d. 1 April. Klokken 8.30 var vi ved messen igen. 10 min efter fandt jeg Michael (Michy) som havde en masse kabler og en rednings switch med alligevel. Denne switch fik vi hurtigt sat op og samtidig havde han også 300 flyers med, som vi så sad og foldede i ca 1 time ?puuuh?... Klokken 10.00 åbnede Randers Akvarieforening dørene til de besøgende. Og Preben Larsen (Event koordinator i Randers) holdt åbningstalen i år.

 

Randers akva-messe 2006

Dog manglede en af de største grossister at komme fra Sverige. Ferplast skulle have haft en af de største stande i den første hal. Den var desværre tom hele weekenden L. Hele lørdagen havde vi rigtig mange besøgende som faktisk var oprettet som brugere på Akvariesiden.dk, men endnu flere som ikke var oprettet men bare brugte siden uden at være logget ind.

 

Randers akva-messe 2006

Ved siden af Akvariesiden.dk stod som sagt Malleforum.dk Michael J., Kim M. og Henrik H. havde gjort et rigtig stort arbejde med at få stillet alle de akvarier op. Smukt!

 

Randers akva-messe 2006

 COM_AKVARIEVIDEN_FORM_LBL_IMAGE COM_AKVARIEVIDEN_FORM_LBL_BY Rasmus Hurup Hansen

Næste stand var Randers?s foreningsakvarie. Dette er blandt andet det akvarium som vandt DM 2006.

 

Randers akva-messe 2006

Den næste stand var Unimati.dk som også pt. banner-annoncerer på Akvariesiden.dk. De havde stillet et pænt Malawi akvarium op.

 

Randers akva-messe 2006

Over for Randers?s foreningsakvarium og Malleforum.dk stod Århus Akvarieforening. De havde disket op med et flot Tanganyika akvarie og et prydakvarie. Ved siden af gjorde de god reklame for deres kommende jubilæum som holdes den 20-22 Okt.

 

Randers akva-messe 2006

Randers akva-messe 2006

På modsatte side af Århus akvarieforening stod Tropica som altid med en rigtig flot stand. Igen i år havde de deres AquaCube med.

 

Randers akva-messe 2006

Randers akva-messe 2006

Randers akva-messe 2006

Randers akva-messe 2006

Poecilia Skandinavia ( www.poecilia.org ) havde lavet et podie. Det kan ses på billedet at det består af 2 startersæt på 54L fra Eldorado, som er hævet op på et par standere. I mellem er der en bro hvor folderne ligger.

 

Randers akva-messe 2006

Ved siden af Poecilia havde TropeAkvarier, Akvanet og Bioaqua-no3.dk slået sig ned. Eftersom at Akvanet er ved at flytte ud til større bygninger var der helt op til 40% rabat.

 

Randers Akva-Messe 2006

Randers akva-messe 2006

Bioaqua-no3.dk gav en god forklaring på hvordan man får nitraten ud af sit akvarie. Han viste også sine utrolig lækre biofiltre frem. I hal 2 havde Randers overtaget midten af hallen med forskellige fisk fra bla. deres opdrætskonkurrence.

 

Randers akva-messe 2006

Sera havde overtaget væggen bagerst til højre når man kom ind fra hal 1. De havde stillet en masse af deres produkter op.

 

Randers akva-messe 2006

Lige overfor havde Skandinavisk Killi Selsskab stillet en flot mahoni-reol op. Virkelig gennemført !

 

Randers akva-messe 2006

Som sidste gang havde Bonnies dyrecenter (Randers) beslaglagt den samme væg. Igen i år havde Poul Erik taget sit saltvandsakvarium med !

 

Randers akva-messe 2006

Ved siden af Bonnies stod akvariet fra Christian fra Aquartica.

 

Randers akva-messe 2006

Viborg havde stillet sig lige op af Aquartica så det var næsten svært at se hvad der hørte til hvad. En rigtig god flydende overgang.

 

Randers akva-messe 2006

Efter Viborg kom Eldorado med sine flotte effectline akvarier og deres T5-rør + sunrise.

 

Randers akva-messe 2006

Om aften var der spisning på en Kineisisk Restaurant i Randers. Det endte i en masse drikkelse og en rigtig god atmosfære. Nogle af os kom til at lære vestjyske øldanse. Senere var vi på diskotek i det indre Randers. Søndag morgen var jeg en af dem, som havde sovet på gulvet og vågnede med en enorm hovedepine. Efter et par panodiler og lidt at spise på messen før åbningstid var vi alle ved at være oppe at køre igen. Da klokken nærmede sig kl 17 begyndte vi at pakke sammen. Det er sjovt - det tager altid længere tid at sætte det op end at tage det ned ;-) Søndag d. 2 April. Hele dagen igennem, var der rigtig mange mennesker forbi. Akvariesiden er kendt blandt rigtig mange hvilket er rigtig godt ! Århus holder d. 20-22 Okt. Jubilæum og akvariemesse. Vi regner med at kunne deltage med stor succes igen.

 

Randers akva-messe 2006

Jeg har sikkert glemt noget men efter som det var en ret hård weekend, så bær venligst over med mig. :) Rasmus Hurup Hansen Forhenværende admin på Akvariesiden.dk

 

JFBConnect not enabled. Please enable.
Back to Top